گردو یکی از کامل ترین غذاهای دنیاست .
در میان خواص متعدد گردو، 6 مورد بسیار قابل توجه وجود دارد که در این پست به بررسی آنها خواهیم پرداخت:
- از خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی و آنژین صدری جلوگیری می کند
- از بروز تصلب شرایین جلوگیری می کند
- آنها غذای عالی برای مغز ما هستند
- به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی و ویتامین هایی که دارد، برای پوست ما مفید هستند.
- با توجه به ظرفیت سیری آن، برای پیشگیری یا درمان چاقی توصیه می شود.
- کاهش سطح کلسترول بد LDL و فشار خون بالا
فواید و خواص گردو
خواص اصلی گردو این است که سرشار از چربی های امگا 3 است که به کاهش کلسترول و جلوگیری از گردش خون ضعیف کمک می کند.
مصرف منظم گردو فاروج، حدود 5 عدد گردو، 5 بار در هفته، می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی یا آنژین را تا 50 درصد کاهش دهد.
بر اساس برخی مطالعات، گردو می تواند سطح LDL (کلسترول بد) خون را به نسبت بیشتری نسبت به روغن زیتون کاهش دهد، این امر باعث می شود گردو یکی از بهترین غذاها برای مبارزه با کلسترول باشد.
Marta Guasch-Ferrer، متخصص تغذیه اسپانیایی که در هاروارد کار می کند، نویسنده اصلی یکی از آخرین مطالعات در مورد فواید گردو است که در آن فواید مصرف منظم آن برای سلامت قلب و عروق و عدم تأثیر منفی بر سلامت قلب و عروق نشان داده شده است. وزن مقاله کامل مطالعه هاروارد.
گردو، غذای عالی برای مغز
شباهت قابل توجه بین شکل گردو و مغز ممکن است کاملا تصادفی نباشد. نشان داده شده است که کمبود امگا 3 باعث افسردگی ، بیش فعالی و بی خوابی می شود.
از جمله خواص گردو این است که یک غذای عالی برای مغز ماست.
بعضی ها شباهت هایی را در شکل آجیل و مغز ما می بینند و حقیقت این است که حق با آنهاست…
ویتامین های گروه B، فسفر و لسیتین دیگر ترکیباتی هستند که گردو دارد و برای عملکرد مغز ما حیاتی است و از کاهش حافظه و بیماری های عصبی مانند آلزایمر جلوگیری می کند.
به دلیل داشتن کلسیم و منیزیم
برخی از خواص گردو به دلیل داشتن کلسیم و منیزیم:
- آنها ممکن است در پیشگیری از پوکی استخوان مفید باشند.
- زنان پس از یائسگی
- از آنجایی که آجیل حاوی اگزالات است، توصیه می شود آن ها را همراه با سایر غذاهای غنی از کلسیم مانند ماست مصرف کنید.