«باقلوا را با دست بگیرید و برگردانید. وارونه» می گوید.
آجیل های آسیاب شده و شربت معطر در حالی که شیرینی در حال پخت و استراحت است، لایه های زیرین فیلو را می نوشند و وقتی آن را بر می گردانید، عطرها به مشام شما برخورد می کنند تا سمفونی طعم و بویی کامل داشته باشید.
اوگور می گوید: «با بینی شروع می شود.
باقلوای پسته خندان دارای طعم خاصی می باشد.
یکی دیگر از مزایای روش وارونه: اگر با پسته یا سایر آجیل ها گرد و غبار زده شود، آن ها مستقیماً روی زبان شما فرو می روند.
و برای فینال، انگشتان خود را لیس بزنید.
“شاید نه در یک شام دولتی، اما اگر با دوستان خود هستید، بدون اینکه سر و صدای زیادی ایجاد کنید، این فقط بخشی از کل تجربه خوردن باقلوا است.”
اگر کسی باید روش درست کوبیدن باقلوا را بداند، اوگور است که به لطف نانوایی Santee به این نام به همراه همسر خوش ذوق چکش، سارکا، به عنوان پادشاه باقلوا نیز شناخته می شود.
حدود 10000 شیرینی پولکی هر هفته از اجاق ها خارج می شوند و در کافه ها و رستوران های سراسر کشور فرو می روند.
آنها همچنین پفک های مرزه ای را با ترکیبی از موزارلا، زیتون، اسفناج، پنیر و گیاهان درست می کنند.
ممکن است رول ها و مثلث های پر از آجیل آنها را در کافه کالابریا، کافه بسام، لونا گریل و The French Gourmet دیده باشید. سایر مشتریان عمده فروشی در کالیفرنیای جنوبی، کلرادو و فلوریدا هستند.
مشتریان خرده فروشی می توانند به صورت آنلاین سفارش دهند و سینی ها را از نانوایی تحویل بگیرند.
سرکا اوگور، یکی از مالکان، سینی باقلوای رول شده را که در فر در نانوایی باقلوا کینگ پخته شده، چک می کند. – هاین پالمور چهارم
سرکا اوگور، یکی از مالکان، سینی باقلوای رول شده را که در فر در نانوایی باقلوا کینگ پخته شده، چک می کند. – هاین پالمور چهارم (هاین پالمور چهارم)
رویای اوگور؟ روزی برای مراسم کاخ سفید باقلوا درست کنم.
جایی که شیرینی های او را نخواهید دید، یک فروشگاه بزرگ است.
اوگور به تمسخر می گوید: «باقلوای انباری» چهار ماه ماندگاری دارد و از شیرین کننده های فرآوری شده مانند شربت ذرت استفاده می کند.