از سس مایونز سطلی می توان به عنوان پایه سس های دیگر مانند سس هزار جزیره ای، تارتار و سس سالاد استفاده کرد.
سس مایونز یک سس خامه ای و بسیار غلیظ است که از موادی مانند آبلیمو، سرکه، روغن، زرده تخم مرغ زده شده و ادویه ها تشکیل شده است.
این سس به عنوان یک چاشنی خوشمزه و فوق العاده برای انواع سالاد و غذا استفاده می شود.
سس مایونز خانگی حدود 75 درصد چربی دارد، در حالی که سس مایونز کارخانه ای بین 65 تا 70 درصد چربی دارد.
در تهیه سس مایونز کارخانه ای معمولا به جای بخشی از زرده تخم مرغ مصرف شده از آب استفاده می شود.
در نهایت سس مایونز را فقط سرد مصرف کنید.
سس مایونز را می توان روی انواع ساندویچ ها یا روی سیب زمینی سرخ کرده استفاده کرد.
فرانسوی ها همچنین از سس مایونز با تخم مرغ آب پز، مرغ سرد و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می کنند.
اگر سس مایونز کم چرب با روغن زیتون را انتخاب کنید، کالری آن به جای 100 کالری، 65 کالری خواهد بود.
این جداول نشان می دهد که میزان کالری سس ها بسته به نحوه تهیه آن ها متفاوت خواهد بود.
پس قبل از انتخاب انواع سس مایونز، محتوای غذایی آن را بررسی کنید و بهترین را انتخاب کنید.
از آنجایی که منبع غنی از کالری و چربی است، متخصصان تغذیه همیشه مصرف متعادل آن را توصیه می کنند.
زیاده روی در مصرف آن مانند زیاده روی در هر چیز دیگری باعث افزایش وزن، چاقی و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود.
نکته دیگری که باید دقت کرد آن است که بعد و قبل از باز کردن در یخچال نگهداری شود و تاریخ انقضا را دائما رعایت کرد و می توانید آن را به مقدار کم در منزل تهیه کنید تا به دلیل نگهداری طولانی مدت خراب نشود، بنابراین در این مقاله ما طرز تهیه سس مایونز در خانه را به شما نشان می دهد.