عسل به نیک یک ماده غذایی طبیعی شیرین و چسبناک است که توسط زنبورها تولید می شود، زنبور عسل را از ترشحات قندی گیاه (شهد گل) طی فرآیندهای سازماندهی شده و فعالیت آنزیمی خاص تولید می کند و پس از تبخیر آب شکل نهایی خود را به دست می آورد. عسل یکی از غنی ترین مواد طبیعی در اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها است که منبع آنتی اکسیدان های طبیعی بدون چربی و کلسترول هستند. در مطالعه ای که در مرکز بورکینافاسو انجام شد، مشخص شد که مردم محلی از عسل برای درمان بیماری های تنفسی، سرخک، دردهای قاعدگی، اختلالات پس از زایمان و ناتوانی جنسی مردان استفاده می کنند. فارنژیت به دلیل اثرات ضد باکتریایی و ضد التهابی آن در یک مطالعه، مصرف روزانه عسل اثرات مفیدی بر پارامترهای خون، سطوح خونی مواد معدنی و آنزیم ها و سیستم غدد درون ریز نشان داد. عسل گاهی اوقات به عنوان یک محلول آرایشی برای پوست های ترک خورده و خشک توصیف می شود. عسل ممکن است برای درمان طیف گسترده ای از بیماری ها، بیماری ها و جراحات استفاده شود و می توان از آن برای غلبه بر مشکلات کبدی، قلبی عروقی و گوارشی استفاده کرد. چشم پزشکی و عسل عسل در سراسر جهان برای درمان بیماری های چشمی مختلف مانند بلفاریت، کراتیت، ورم ملتحمه، آسیب های قرنیه و سوختگی های شیمیایی و حرارتی چشم استفاده می شود. عسل و شکر استفاده از عسل در دیابت نوع 1 و 2 با شاخص گلیسمی به طور قابل توجهی کمتر از گلوکز یا ساکارز همراه بود. در مقایسه با دکستروز، عسل باعث کاهش بسیار کمتری در سطح گلوکز پلاسما شد و همچنین باعث کاهش لیپیدهای خون شد. خون، سطح هموسیستئین و پروتئین واکنشی C مشخص شد که عسل باعث تحریک ترشح انسولین، کاهش سطح گلوکز خون و افزایش غلظت هموگلوبین می شود.
تمامی حقوق برای نمدی من محفوظ است